RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 699

8 квітня 2019 року

У Харкові відкрито інноваційний «Еō Business-Incubator»

У Харкові відкрито інноваційний «Еō Business-Incubator»

5 квітня 2019 в Будинку вчених відбулося урочисте відкриття «Еō Business-Incubator».

У заході взяли участь заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха, голова ХОДА Юлія Світлична, керівник офісу зростання USAID FarhadGhaussy, координатор eō-Інкубаторів Едуард Сімсон, директор програми Корнельського університету з права, підприємництва та технологій Чарльз Вайтхед, голова Ради ректорів, ректор Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна Віль Бакіров та інші.

«Еō BusinessIncubator» створено за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID в рамках реалізації програми Competitive Economy Program (CEP). Інноваційні «Еō Business-Incubators» націлені не тільки на сферу IT, а в тому числі на комерціалізацію фундаментальних і технологічних розробок.

Міжнародні ментори, які будуть опікуватися харківськими стартапами, менеджери з інновацій та лектори допоможуть розробникам визначити свій продукт, створити бізнес-план, зробити презентацію проекта перед потенційними інвесторами.

«Еō Business-Incubator» розпочне свою діяльність у Харкові на базі НТУ «Харківський політехнічний інститут».

6 квітня у Харківському національному університеті імені В.Н.Каразіна відбулася розширена презентація інкубатору для студентів та співробітників провідних вищих навчальних закладів Харкова. Про діяльність «Еō Business-Incubator» розповіли Едуард Сімсон та Чарльз Вайтхед.

Після презентації проекту бізнес-інкубатора усі охочі мали змогу поставити запитання та прийняти участь у жвавій дискусії.