RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 743

30 жовтня 2015 року

Експертна зустріч щодо Концепції розвитку в Україні інноваційної інфраструктури

Експертна зустріч щодо Концепції розвитку в Україні інноваційної інфраструктури

29 жовтня 2015 року у Харківському регіональному інституті державного управління відбулася експертна зустріч за темою: «Проект Концепції Державної цільової економічної програми розвитку в Україні інноваційної інфраструктури на період до 2020 року».

Організатором зустрічі виступив Секретаріат КМУ. На заході був присутній заступник міністра освіти і науки України Стріха Максим Віталійович.

У експертній зустрічі прийняли участь представники департаментів обласної державної адміністрації, вищих учбових закладів, науково-дослідних інститутів, представники приватних інноваційних структур. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна представляв Малий Юрій Сергійович, начальник відділу трансферу та комерціалізації наукових, технічних та технологічних розробок інноваційного центру.

Захід проходив у вигляді відеоконференції, до якої були залучені експерти з Харкова, Києва, Дніпропетровська, Полтави, Львова. Під час зустрічі обговорювалися положення Концепції розвитку в Україні інноваційної інфраструктури.Експертами були запропоновані деякі зміни до даного документу.

Після тривалої дискусії та обговорення Концепції Державної цільової економічної програми розвитку в Україні інноваційної інфраструктури на період до 2020 року були підбиті підсумки і повідомлено, що після прийняття концепції, буде розроблено конкретний план заходів щодо її реалізації.