RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1087

28 вересня 2017 року

IX Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»

IX Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»

22 вересня, в готелі «Прем'єр Палас Харків Готель» відбувся IX Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».

У форуму взяли участь представники урядута місцевих органів влади, інвестиційних і венчурних фондів, бізнесмени та експерти. У цьому році в заході взяли участь іноземні делегації з багатьох країн, зокрема, США, Китаю, Канади, Об'єднаних Арабських Еміратів, Японії, Бразилії, Німеччини, Франції, Норвегії, Бельгії та інших країн, 15 з них - на чолі з послами. Під час форуму були підписані меморандуми про співпрацю та бізнес-контракти.

Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна на форумі представляла делегація у складі проректорів з науково-педагогічної роботи професора Азарєнкова М.О., доцента Пантелеймонова А.В., директора Інноваційного центру Шлокіна В.М., заступника директора Каразінської школи бізнесу професора Родченко В.Б., декана факультету математики і інформатики професора Жолткевича Г.М. Очолив делегацію ректор університету академік НАН України Бакіров В.С.

В рамках заходу проведено всеукраїнську нараду, присвячену стратегічним напрямам розвитку машинобудування, а також п'ять панельних дискусій. Темами дискусій стали: децентралізація та ефективне управління в громадах, нова енергетика, розвиток українського експорту, агропромислового комплексу, інтелектуальна економіка.

Представниками університету були проведені переговори з Надзвичайним і Повноноважним Послом Республіки Казахстан в Україні Саматом Ордабаєвим щодо співпраці у науково-технічній сфері.