RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 838

8 грудня 2017 року

Ярмарка Стартапів

Ярмарка Стартапів

6 грудня за ініціативи Управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради у приміщенні «Fabrica Space» відбулася Ярмарка Стартапів.

У заході прийняли участь представники провідних вузів міста Харкова, Харківської торгово-промислової палати, Спілки підприємців Харківської області, KharkivITCluster.

Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна мав можливість наряду з політехнічним інститутом, університетом харчування та торгівлі, університетом радіоелектроніки презентувати свої розробки та проекти зацікавленим особам та організаціям.

Під час дискусії учасники обмінялися досвідом та обговорили проблеми, що виникають при комерціалізації науково-технічних розробок.

За результатами заходу було досягнено домовленості щодо подальшої співпраці у просуванні проектів стартапів між вузами й Управлінням інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради.

Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна був нагороджений пам’ятною статуеткою та отримав нагороду за найкращий проект.