RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 836

17 квітня 2018 року

Візит делегації ТОВ «Самсунг Електронікс Україна компані»

Візит делегації ТОВ «Самсунг Електронікс Україна компані»

13 квітня 2018 року Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна відвідала делегація ТОВ «Самсунг Електронікс Україна компані» на чолі з Квоном Сангвуком, генеральним директором Українського центру досліджень і розробок «Самсунг».

На зустрічі були присутні в.о. ректора Бакіров В.С., проректор з наукової роботи Катрич В.О., директор Інноваційного центру Шлокін В.М., співробітники факультету комп’ютерних наук, Інноваційного центру, факультету математики і інформатики, центру міжнародного співробітництва.

Представники ТОВ «Самсунг Електронікс Україна компані» зробили презентацію своєї компанії та представили перелік тем, за якими можливе співробітництво з університетом. В свою чергу в.о. ректора Бакіров В.С., проректор з наукової роботи Катрич В.О. представили гостям загальну інформацію про університет, досягнення у фундаментальних та прикладних дослідженнях.

Під час бесіди були обговоренні питання співпраці між ТОВ «Самсунг Електронікс Україна компані» та університетом, висловлені побажання розвитку співпраці в галузі захисту інформації, штучного інтелекту, баз даних тощо.

Наприкінці перемовин відбулося підписання договору на виконання науково-дослідної роботи університетом на замовлення ТОВ «Самсунг Електронікс Україна компані» на суму 400 тис. грн.